Activitats per a nens

L’equip de Linguae ofereix als infants activitats i tallers per practicar idiomes organitzats segons grups d’edat.
També realitzem activitats personalitzades, com ara celebració d’aniversaris.

Per al bon aprofitament de les diferents activitats en idiomes els grups són reduïts. Per assistir-hi és necessari fer la inscripció prèvia escrivint un missatge a info@linguae.cat, indicant el nom de la sessió, dies i nom i cognom dels nens que inscriviu.

Deutsch für Kinder · Alemany per a nens

,

Deutsch für Kinder · Alemany per a nens a Linguae. El plaer d'aprendre alemany mitjançant el joc i el divertiment. Tots els dimarts de 18 a 19h.

Chinese for Kids · Curs de Xinès per a nens

,

hinese for Kids · Curs de Xinès per a nens a Linguae. Els nens aprenen xinès de forma divertida a través de històries i cançons.

Storytelling in English · Bookshop Girona

,

L'activitat de Storytelling és com començar un viatge a dins d'un conte, allunyar-se del tot de la realitat per creuar personatges imaginaris.

Happy Cooking · Cuina en anglès per a nens i pares

,

Taller de cuina especial perquè els nens experimentin amb el menjar, provin nous sabors i s'adonin que cuinar pot ser molt i molt divertit. I tot això en anglès!

Français pour enfants · Francès per a nens

,

Classe de francès per a nens que ja tenen un coneixement de la llengua. Per practicar l'dioma en grup i en un ambient agradable.

Français pour Ados · Francès per a joves

,

Aquest curs de francès per a joves es dirigeix a tots els que vulguin aprendre i millorar el francès en edat escolar.

English for teens · Anglès per a adolescents

,

Classes per incrementar la fluïdesa oral i l'aprenentatge de la gramàtica a través del anglès parlat.

Contes et chansons pour les enfants · Francès per a nens

,

Amb la pràctica d’activitats de joc, els nens es familiaritzen amb la interacció que fa del llenguatge una pràctica viva.

Inscripcions
Per treure’n el màxim profit de les activitats, limitem els grups a un nombre de nens reduït. Us aconsellem reservar plaça amb temps. Només cal que escriviu un missatge a info@linguae.cat, indicant l’activitat a la qual voleu apuntar a la mainada i dir quants nens/nenes seran.

Vull rebre el meu news Linguae