Activitats per a nens i nenes – ARA ONLINE!

L’equip de Linguae ofereix als infants activitats i tallers per practicar idiomes organitzats segons grups d’edat. També realitzem activitats personalitzades, com ara celebració d’aniversaris.

Per al bon aprofitament de les diferents activitats en idiomes els grups són reduïts. Per assistir-hi és necessari fer la inscripció prèvia escrivint un missatge a info@linguae.cat, indicant el nom de la sessió, dies i nom i cognom dels nens que inscriviu. Totes les activitats, setmanals i especials, les trobarà detallades al final de la pàgina.

Per consultar els horaris de les activitats setmanals que oferim, cliqui aquí:   Activitats setmanals per a adults

Curs 2019-2020
Inici de les activitats: el 16 de Setembre.
No hi haurà activitats: Festius – dimarts 29 d’octubre, divendres 1 de novembre, divendres 6 de desembre, divendres 1 de maig i dimecres 24 de juny. Nadal – del 23 de desembre al 6 de gener. Setmana Santa – del 6 al 13 d’abril.
Final de les activitats: les activitats infantils acabaran el 19 de juny i les activitats dels adults el 26 de juny.

Aquí pot consultar les activitats especials dels propers mesos:

Activitats Març 2020 Linguae

Easter games

,

Easter games · Un matí divertit jugant jocs relacionats amb la pasqua, en anglès, rodejat d'amics i amigues. · Dissabte 04 de abril de 11.00h a 12.30h. ACTIVITAT ONLINE

Puppet play and funny songs

,

Puppet play (contacontes a l'estil teatre menut) and funny songs · Dissabte 16 de maig de 11.00h a 12.30h.

Spring Storytelling & Little Craft Box

,

Spring Storytelling (contacontes) & Little Craft Box (manualitats) · Dissabte 21 de març de 11.00h a 12.30h.

Mindfulness for kids… in english!

,

Un espai on els teus fills aprenen a relaxar-se, a gestionar les seves emocions, a prendre consciència d'ells mateixos, i tot això de forma divertida i en anglès! Dissabte 01 de febrer de 11.00h a 12.00h.

Die Märchenerzählerin · Contacontes en Alemany

,

L'activitat de "Die Märchenerzählerin" és com començar un viatge a dins d'un conte, allunyar-se del tot de la realitat per creuar personatges imaginaris. Dissabte 19 d'octubre de 11.30h a 12.00h.

Cooking in chinese · Cuina en xinès per a nens/es i pares/mares

,

Taller de cuina especial perquè els nens i nenes experimentin amb el menjar, provin nous sabors i s'adonin que cuinar pot ser molt i molt divertit. I tot això en xinès! Dissabtes a concretar de 11.00h a 13.00h.

Petite cuisine française · Cuina en francès per a nens/es i pares/mares

,

Taller de cuina especial perquè els nens i nenes experimentin amb el menjar, provin nous sabors i s'adonin que cuinar pot ser molt i molt divertit. I tot això en francès! Dissabtes a concretar de 11.00h a 13.00h.

Die kleine Bastelkiste · Capseta de manualitats

,

Un taller de manualitats especial on explorem tècniques de treballs manuals actuals i d'altres tradicionals, tot parlant en alemany! Dissabtes a concretar de 11.00h a 12.00h.

Little arts & crafts box · Capseta de manualitats

,

Un taller de manualitats especial on explorem tècniques de treballs manuals actuals i d'altres tradicionals, tot parlant en anglès! Divendres 27 de desembre · Dilluns 30 de desembre · de 11.00h a 12.30h. (Storytelling & Crafts)

Die kleine Küche · Cuina en alemany per a nens/es i pares/mares

,

Taller de cuina especial perquè els nens i nenes experimentin amb el menjar, provin nous sabors i s'adonin que cuinar pot ser molt i molt divertit. I tot això en alemany! Dissabtes a concretar de 11.00h a 13.00h.

Die Märchenerzählerin · Contacontes en Alemany

,

L'activitat de "Die Märchenerzählerin" és com començar un viatge a dins d'un conte, allunyar-se del tot de la realitat per creuar personatges imaginaris. Dissabtes a concretar de 11.00h a 12.00h.

Spielend Deutsch lernen · Alemany per a infants

,

Aprendràs alemany submergint-hi de forma natural: jugant, cantant, i fent manualitats, acompanyat per una professora nadiua. Tots els dimarts de 18.00h a 19.00h.

Chinese for Kids · Curs de Xinès per a nens

,

Els infants aprenen xinès de forma divertida a través d'històries, cançons, diferents activitats lúdiques, jocs i manualitats, acompanyats per una professora nadiua.

Storytelling in English · Bookshop Girona

,

L'activitat de Storytelling és com començar un viatge a dins d'un conte, allunyar-se del tot de la realitat per creuar personatges imaginaris. Divendres 27 de desembre · Dilluns 30 de desembre · de 11.00h a 12.30h. (Storytelling & Crafts)

Happy Cooking · Cuina en anglès per a nens/es i pares/mares

,

Taller de cuina especial perquè els nens i nenes experimentin amb el menjar, provin nous sabors i s'adonin que cuinar pot ser molt i molt divertit. I tot això en anglès! Dissabte 08 de febrer de 11.00h a 12.30h.

Français pour enfants · Francès per a infants

,

Classe de francès per a nens i nenes que ja tenen un coneixement de la llengua. Per practicar l'dioma en grup i en un ambient agradable. Tots els dijous de 18.00h a 19.00h.

Français pour Ados · Francès per a adolescents

,

Aquest curs de francès per a adolescents es dirigeix a tots els que vulguin aprendre i millorar el francès en edat escolar. Tots els dilluns de 17.30h a 18.30h.

Français contes et chansons · Francès contes i cançons

,

Els nens i nenes aprenen francès d'una forma divertida a través d’històries i cançons. Tots els dilluns, de 18.30h a 19.30h.

The ducklings (3-5 years) · Els patufets (3-5 anys)

,

Mitjançant la curiositat natural dels nens i nenes, introduïm l’anglès a través dels jocs, cançons, ritmes, contes i titelles. Tots els dimarts i dijous de 17.15h a 18.00h.

English fun and games · Anglès jocs i diversió

,

Activitats lingüístiques en anglès amb creativitat, diversió i jocs per a nens i nenes. Tots els dimarts, dimecres, dijous i divendres!

Inscripcions
Per treure’n el màxim profit de les activitats, limitem els grups a un nombre de nens reduït. Us aconsellem reservar plaça amb temps. Només cal que escriviu un missatge a info@linguae.cat, indicant l’activitat a la qual voleu apuntar a la mainada i dir quants nens/nenes seran.

Vull rebre el meu Newsletter Linguae