Project Description

Babies and The ducklings  · Bebès i Els aneguets

Els més petits aprenent anglès jugant! Mitjançant la curiositat natural dels nens i nenes, introduïm l’anglès a través dels jocs, cançons, ritmes, contes i titelles, fent que aprenguin sense adonar-se’n, amb naturalitat. Així associen ràpidament les paraules amb accions o imatges i, el més important, s’ho passen d’allò més bé! Amb l’acompanyament d’un/a professor/a qualificat/da.

B1 = de 1 a 2 anys

Els dilluns de 16.15h a 17.00h

Els dimecres de 16.15h a 17.00h

D1 = de 3 a 4 anys

Els dilluns de 17.15h a 18.00h

D2 = de 5 a 6 anys

Els dimecres de 17.00h a 18.00h

 

Nom (*)

Mail (*)

Activitat

Dies

Missatge

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.