Project Description

The ducklings (3-5 years) · Els patufets (3-5 anys) · Anglès per a nens

Els més petits aprenent anglès jugant! Mitjançant la curiositat natural dels nens, introduïm l’anglès a través dels jocs, cançons, ritmes, contes i titelles, fent que aprenguin sense adonar-se’n, amb naturalitat. Així associen ràpidament les paraules amb accions, imatges i, el més important, s’ho passen d’allò més bé!

Tots els dimarts, de 17.15 a 18. 00 hores
Tots els dijous, de 17.15 a 18.00 hores

Grups reduïts

Preus
38 euros/mes/1 sessió – 58 euros/mes/2 sessions 

Nom (*)

Mail (*)

Activitat

Dies

Missatge

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.