Activitats per a adults

Linguae neix de l’especialització en la pràctica dels idiomes d’una manera dinàmica, divertida i creativa; feta a mida a les vostres preferències, necessitats i aficions, amb activitats i tallers en diferents llengües per practicar idiomes a través de l’art i la cultura.

Per al bon aprofitament de les diferents activitats en idiomes els grups són reduïts. Per assistir-hi és necessari fer la inscripció prèvia escrivint un missatge a info@linguae.cat, indicant el nom de la sessió, dies i nom i cognom de les persones que us inscriviu.

Curs 2019-2020
Inici de les activitats: el 16 de Setembre.
No hi haurà activitats: Festius – dimarts 29 d’octubre, divendres 1 de novembre, divendres 6 de desembre, divendres 1 de maig i dimecres 24 de juny. Nadal – del 23 de desembre al 7 de gener. Setmana Santa – del 6 al 13 d’abril.
Final de les activitats: les activitats infantils acabaran el 19 de juny i les activitats dels adults el 26 de juny.

Activitats Gener 2020 Linguae

Advanced Certificate in English (CAE)

,

Classes de praparació de l'examen d'Advanced, dirigides per un professor qualificat. Dimecres de 15.30h a 17.00h.

Musical Thursday

,

T'agrada la música? Dijous 20 de febrer de 20.00 a 21.00, activitat gratuita!

Chinese Caligraphy

,

Un curs per a qui vulgui aprendre les bases de la cal·ligrafia xinesa i familiaritzar-se amb els fonemes i les lletres. Dívendres 4 d'octubre de 12:00 a 13:00 y 8 de novembre de 19:00 a 20:00.

Koche auf Deutsch! · Cuina en alemany!

,

Per practicar la llengua alemana i gaudir de la cuina i del menjar! Divendres a concretar, de 19.00h a 21.00h.

Français pour débutants · Francès per a principiants

,

L'objectiu del curs és aprendre les nocions bàsiques de la llengua francesa per a persones que no l'han estudiat mai o que en tenen alguna petita noció. Tots els dilluns de 11.00h a 12.00h.

Deutsch ganz einfach · Alemany molt fàcil

,

Vols aprendre alemany de manera fàcil, divertida i ràpida? Una professora nadiua t'introduirà als encants d'aquest idioma tan ric i útil avui en dia. Tots els dimarts de 19.00h a 20.00h.

Chinese Talk · Conversa en Xinès

,

El plaer d'aprendre xinès coneixent la cultura del país. Classes de cnversa en xinès conduïdes per una professora nativa. Día a concretar.

Italiano per principianti · Italià per a principiants

,

L'objectiu del curs és aprendre les nocions bàsiques de la llengua italiana per a persones que no l'han estudiat mai. Tots els dilluns de 12.00h a 13.00h.

Caminada plurilingüe · Activitats al aire lliure

, , , , ,

Vine a practicar l'anglès, l'alemany, el francès, l'italià, el portuguès i el xinès a l'aire lliure: apunta't a la nostra caminada plurilingüe! Diumenge dia 12 de gener a les 14.00h.

A Tavola · Cuina en italià

,

Per practicar la llengua italiana i gaudir de la cuina i del menjar! Divendres 28 de febrer, de 19.00h a 21.00h.

Healthy cooking in English · Cuina saludable en anglès

,

T'agrada cuinar? A la Llibreria Linguae pots apendre a cuinar i a l'hora practicar l'anglès, amb les sessions de cuina amb xefs i cuineres nadiues. Healthy cooking, divendres 31 de gener de 19.00h a 21.00h.

Cuisine Française · Cuina en francès

,

T'agrada cuinar? amb nosaltres pots aprendre a cuinar i alhora millorar el teu francès amb el xef André Bonnaure. Divendres 20 de Dezembre de 19.00h a 21.00h.

English book club · Club de lectura en anglès

,

Club de lectura en anglès per gaudir i debatre sobre bons llibres amb l’ajuda del professor. Cada mes treballem un llibre nou. Dimecres 27 de novembre, de 20.30 a 21.30 hores - A DOLL'S HOUSE, Henrik Ibsen.

Coffee morning

,

Vine a fer un cafè i conversa en anglès. Per practicar l’anglès a Girona durant una horeta a l'hora de l'esmorzar amb un professor nadiu. Tots els dimarts al matí.

Club de Lecture en Français

,

Dirigit a tots els amants de la literatura, per gaudir dels llibres en francès i compartir opinions. Es comentará en grup sobre el llibre triat i llegit a casa per practicar l'oral junts. Dilluns 18 de Novembre de 20.00h a 21.00h - Je voudrais que la nuit me prenne, Isabelle Desesquelles

English chat session · Conversa en anglès

,

Per practicar l'anglès de manera divertida i flexible amb el suport i l’ajuda d’un/a professor/a qualificat/da. Parlem de cultura, actualitat, cinema, esport, ciència... Tots els dilluns, dimarts i dimecres.

Plaudern auf deutsch · Conversa en Alemany

,

El plaer de conversar en alemany tot coneixent la cultura del país. Tots els dijous, de 19.00h a 20.00h.

Dialoghi all’italiana · Conversa en italià

,

El plaer de conversar en italià coneixent la cultura del país. Per a aprendre en italià tot allò que necessites saber per defensar-te en l'idioma davant de qualsevol situació. Tots els dilluns de 19.00h a 20.00h.

Conversation pour tous · Conversa per tothom

,

Per practicar el teu francès en grup, en un ambient agradable, on la conversa és la protagonista, amb el suport d’un/a professor/a qualificat/da. Parlem de literatura, ciència, esport, música, història… Tots els dilluns i dimarts de 20.00h a 21.00h.

No us deixeu perdre les visites culturals (museus, centres d’art, etc,), els nostres concerts musicals, i una llarga col·lecció d’activitats en idiomes que anirem organitzant durant tot l’any. Si vols estar al dia, inscriu-te a la newsletter de Linguae

Vull rebre el meu news Linguae[LayerSliderWP] Invalid shortcode

Revolution Slider Error: Slider with alias not found.

Maybe you mean: 'slide-inici'