Project Description

Conversation pour tous · Vine a practicar el teu francès

Per practicar el teu francès en grup, en un ambient agradable, on la conversa és la protagonista, amb el suport d’un professor francès nadiu. Parlem de literatura, ciència, esport, música, història, … i de tots aquells temes que serveixin per provocar el debat i ajudar a enriquir el vocabulari i fomentar així el domini de l’idioma.

Consulta quina sessió et va més bé! sessions adequades a un nivell intermedi de l’idioma

Tots els dilluns de 11.00 a 12.00 hores i de 20.00 a 21.00 hores

Tots els dimarts, de 20.00 a 21.o0 hores

Grups reduïts

Preus
43 euros/mes/1 sessió – 72 euros/mes/2 sessions – Més sessions: consulteu preu especial

Nom (*)

Mail (*)

Activitat

Dies

Missatge

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.