Project Description

Conversation pour tous · Conversa per tothom

Per practicar el teu francès en grup, en un ambient agradable, on la conversa és la protagonista, amb el suport d’un/a professor/a qualificat/da. Parlem de literatura, ciència, esport, música, història… i de tots aquells temes que serveixin per provocar el debat, ajudar a enriquir el vocabulari i fomentar així el domini de l’idioma.

Intermédiaire/Avancé.

Tots els dilluns de 19.00h a 20.00h.

Élémentaire A2.

Tots els dimarts de 19.00h a 20.00h.

Intermédiaire.

Tots els dimecres de 19.00h a 20.00h.

Intermédiaire B1.

Tots els divendres de 18.30h a 19.30 h.

Nom (*)

Mail (*)

Activitat

Dies

Missatge

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.