IN-COMPANY: FORMACIÓ BONIFICADA

Posem a disposició de les empreses un programa de cursos in company, dirigit als professionals que integren els diferents departaments de les empreses.

Realitzem formacions a mida per a les empreses en diferents àmbits, impartides en anglès, francès i/o alemany per professors nadius i especialitzats, adaptades als diferents sectors d’activitat empresarial.

Com treballem?

  • Amb continguts personalitzats per a cada empresa,
  • Amb un format flexible i adaptat a les diferents necessitats i projectes.

Totes les formacions estan bonificades per la Fundació Tripartita.

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.