Project Description

Petite cuisine française · Cuina en francès per a nens/es i pares/mares!

A Linguae hem creat un taller de cuina especial perquè els nens i nenes experimentin amb el menjar, provin nous sabors i s’adonin que cuinar pot ser molt i molt divertit. I tot això en francès!

El nostre objectiu és que l’aprenentatge del francès sigui una experiència única i interessant pels nens i nenes i les seves famílies.

Prepararem receptes fàcils i divertides: 2 hores úniques perquè els nens i nenes i els pares/mares gaudeixin «fent cuinetes» i practiquin el francès de manera natural i distesa.

Quan? Dissabtes a concretar.

A quin hora? De 11.00h a 13.00h.

Per qui? Nens i nenes i les seves famílies i apte per a tots els nivells.

Quant? 25€ (1 nen/a + 1 pare o mare)

Descomptes per a germans.

Nom (*)

Mail (*)

Activitat

Dies

Missatge

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.