Anglès: Activitats per a adults

Linguae neix de l’especialització en la pràctica dels idiomes d’una manera dinàmica, divertida i creativa; feta a mida a les vostres preferències, necessitats i aficions, amb activitats i tallers en diferents llengües per practicar idiomes a través de l’art i la cultura.

Per al bon aprofitament de les diferents activitats en idiomes els grups són reduïts. Per assistir-hi és necessari fer la inscripció prèvia escrivint un missatge a info@linguae.cat, indicant el nom de la sessió, dies i nom i cognom de les persones que us inscriviu.

English book club 23-24

,

Club de lectura en anglès per gaudir i debatre sobre bons llibres amb l’ajuda del professor. Cada mes treballem un llibre nou.

English book club 22-23

,

Club de lectura en anglès per gaudir i debatre sobre bons llibres amb l’ajuda del professor. Cada mes treballem un llibre nou.

Coffee morning

,

Vine a mig matí i conversa en anglès. Per practicar l’anglès a Girona durant una horeta a l'hora de l'esmorzar o de l'aperitiu amb un professor nadiu. Tots els dimecres, de 12:30 a 13:30h.

English chat session · Conversa en anglès

,

Per practicar l'anglès de manera divertida i flexible amb el suport i l’ajuda d’un/a professor/a qualificat/da. Parlem de cultura, actualitat, cinema, esport, ciència... De dimarts a dijous a la tarda, diversos nivells.

Asian cuisine in English · Cuina asiàtica en anglès

,

T'agrada la cuina asiàtica? A Linguae pots apendre a cuinar i a l'hora practicar l'anglès, amb les sessions de cuina amb xefs i cuineres nadiues. Asian cuisine, dia a concretar.

Advanced Certificate in English (CAE)

,

Classes de preparació de l'examen d'Advanced, dirigides per un professor qualificat.

Healthy cooking in English · Cuina saludable en anglès

,

T'agrada cuinar? A la Llibreria Linguae pots aprendre a cuinar i a l'hora practicar l'anglès, amb les sessions de cuina amb xefs i cuineres nadiues.

No us deixeu perdre les visites culturals (museus, centres d’art, etc,), els nostres concerts musicals, i una llarga col·lecció d’activitats en idiomes que anirem organitzant durant tot l’any. Si vols estar al dia, inscriu-te a la newsletter de Linguae

Vull rebre el meu news Linguae