Project Description

Healthy cooking in English · Cuina saludable en anglès

Practiquem l’anglès mentre cuinem!

T’agrada cuinar? A la Llibreria Linguae pots apendre a cuinar i alhora practicar l’anglès, amb les sessions de cuina amb xefs i cuineres nadiues. Tots i totes amb les mans a la massa per apendre experimentant i passant-ho bé.

Aquesta és una edició especial, per aprendre a cuinar menjars saludables i deliciosos, molt necessari sobretot ara, després de festes! T’hi apuntes?

————————————————————————

Menu:

————————————————————————

Per a tots els nivells.

Divendres a concretar

Preu: 25€ per sessió
DESCOMTE: 20€ si t’inscrius fins a una setmana abans

Nom (*)

Mail (*)

Activitat

Dies

Missatge

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.