Project Description

Per practicar la llengua italiana i gaudir de la cuina i del menjar! 

Un ambient per practicar la llengua italiana i gaudir de la cuina i del menjar! Totes i tots amb les mans a la massa per aprendre fent, experimentant i passant-ho bé. Un curs absolutament pràctic, on tant la llengua com la cuina s’aprenen a partir de l’experiència.

Dóna el curs la Stefania Frongia, de la botiga “Frongia, Emocions de Sardenya”, C/Rutlla 158

Un appuntamento per praticare la lingua italiana e divertirsi cucinando e mangiando! Tutti e tutte con le mani in pasta per imparare, si impara facendo, sperimentando e divertendosi. Un corso assolutamente pratico, dove sia la lingua che la cucina si imparano a partire dall’esperienza!

 Tiene il corso Stefania Frongia, del negozio “Frongia, Emozioni di Sardegna”, C/Rutlla 158

El dijous 28 de març de 19.00 a 20.30 hores. Una ocasió genial per millorar l’idioma!

 

 

Grups reduïts

Preu:
15 euros 

Nom (*)

Mail (*)

Activitat

Dies

Missatge

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.