El proper divendres 18 de novembre, dedicarem l’espai Tardes d’autors de la nostra llibreria a l’escriptor Roald Dahl. I ho farem amb la conferència en anglès, The imagination that captures us”, a càrrec de Vivien Greatorex. La xerrada, oberta a tothom, tindrà lloc a Linguae (carrer Migdia 77. Girona), a les 19.30 hores.

Fantàstic Mr. Dahl: cent anys del naixement de l’escriptor que ens ha captivat a tots 

L’escriptor Roald Dahl, de pares Noruecs i nascut a Gal·les, ha esdevingut especialment conegut per ser l’autor d’Els Gremlins, James i el Préssec  Gegant o Charlie i la fabrica de Xocolata. Però l’autor  va començar la seva trajectòria com a escriptor escrivint per a revistes i contes  per a adults … La Vivian Greatorex, lectora àvida de Dahl i actualment professora de llengua anglesa al Servei de Llengües Modernes de la Universitat de Girona, ens delectarà amb una conferència que ens permetrà endinsar-nos en la figura de l’escriptor, la seva persona i obra, la més coneguda però també aquella que no ho és tant, des de la literatura dirigida als adults fins als relats per als infants. Quines són les claus del seu èxit?

Vivien Greatorex, nascuda al País de Gal·les va estudiar literatura anglesa i filosofia a la Universitat de Reading, Anglaterra. Després va fer  un Màster en educació pel teatre. També és diplomada en ensenyar anglès com a llengua estrangera  per a adults. Ha viscut entre Barcelona i Girona durant els últims 30 anys.