Subscriu-te al nostre Newsletter

Subscriu-te al nostre Newsletter per estar al corrent de les novetats i recomanacions literàries així com de les activitats en idiomes.

 


 


* obligatori

Llibreria Linguae utilitzarà la informació que proporciones en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar-te actualitzacions i anuncis. Si us plau fes-nos saber com t’agradaria rebre les nostres novetats:

Pots canviar d’idees a qualsevol moment i clicar el botó de donar de baixa al final de qualsevol correu electrònic que reps nostre, o contactar-nos a info@linguae.cat. Tractarem la teva informació amb respecte. Per a més informació sobre les nostres pràctiques de privacitat si us plau visita la nostra pàgina web. Clicant abaix, consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ser del meu interès.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Aprèn més de les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.