Subscriu-te al nostre Newsletter

Subscriu-te al nostre Newsletter per estar al corrent de les novetats i recomanacions literàries així com de les activitats en idiomes.

 


Permisos de marketingLlibreria Linguae utilitzarà la informació que proporciones en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar-te actualitzacions i anuncis. Si us plau fes-nos saber com t’agradaria rebre les nostres novetats:

Pots canviar d’idees a qualsevol moment i clicar el botó de donar de baixa al final de qualsevol correu electrònic que reps nostre, o contactar-nos a info@linguae.cat. Tractarem la teva informació amb respecte. Per a més informació sobre les nostres pràctiques de privacitat si us plau visita la nostra pàgina web. Clicant abaix, consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ser del meu interès.

Utilitzem Mailchimp com el nostre programa de màrqueting. Clicant a sota per subscriure, saps que la teva informació serà transferida a Mailchimp per processar-la. Aprèn més de les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.