Project Description

Adult Book Group
Club de lectura en anglès per gaudir dels bons llibres

En aquesta activitat es presenta  cada mes un llibre nou  juntament amb la possibilitat de reunir-se i debatre  en un context guiat en anglès. Cada mes un llibre diferent, triat especialment per introduir als lectors  un nou autor.  Durant la sessió s’ofereix una introducció al llibre, els  seus temes, els antecedents de l’autor i el context en què va ser escrit, i després cada persona expressa la seva opinió i es discuteixen les idees principals amb l’ ajuda del professor. Cal portar el llibre.

Sessions adequades a partir nivell intermedi de l’idioma.

Un dimecres al mes, de 20.30 a 21.30 hores
Us apunteu? 

Dia i llibre seleccionat 

29 de maig de 2019: Never Let Me Go, Kazuo Ishiguro

Grups reduïts

Gratuit (una sessió al mes).

 

Nom (*)

Mail (*)

Activitat

Dies

Missatge

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.