Project Description

English book club · Club de lectura en anglès

Per gaudir dels bons llibres.

En aquesta activitat es presenta  cada mes un llibre nou  juntament amb la possibilitat de reunir-se i debatre  en un context guiat en anglès. Cada mes un llibre diferent, triat especialment per introduir als lectors un nou autor. Durant la sessió s’ofereix una introducció al llibre, els seus temes, els antecedents de l’autor i el context en què va ser escrit, i després cada persona expressa la seva opinió i es discuteixen les idees principals amb l’ ajuda del professor. Cal portar el llibre.

A partir de nivell intermedi.

Properes activitats i llibres a llegir:

Activitat gratuita

Compra el llibre a llegir aquí: The Humans, de Matt Haig

Nom (*)

Mail (*)

Activitat

Dies

Missatge

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.