Beneficiaris
Estudiants de la UdG
Personal docent i investigador (PDI)
Personal d’administració i serveis (PAS)

Consulteu aquí els avantatges

  • 5% de descompte en la compra dels llibres de lectura, un fons permanent (novel·la, poesia, teatre, ciència, cinema, clàssics, viatges, fotografia, gastronomia, etc.) en anglès, francès, alemany, italià i portuguès, principalment.
  • 5% de descompte en la compra de de llibres d’aprenentatge d’idiomes, lectures graduades i manuals de metodologies disponibles en qualsevol llengua estrangera.
  • 5% de descompte en les comandes personalitzades de llibres en llengua estrangera. Linguae importa qualsevol tipus de lectura en idiomes de qualsevol país del món.
  • 5% de descompte en totes les activitats en idiomes. La programació abasta un ampli calendari mensual.
  • 5% de descompte en les activitats personalitzades (organitzades per encàrrec).
  • Tots els descomptes són aplicables als familiars de primer grau (pares, fills)
  • Els descomptes no són acumulables a altres promocions.

Per gaudir dels descomptes caldrà acreditar la condició de beneficiari amb el carnet corresponent i en el seu cas, parentesc.

Nom i cognom (*)

Correu electrònic (*)

Missatge

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.