El proper 13 de juny, la Llibreria Linguae acollirem la Conferència “Dickens and the Victorian era”, a càrrec de Vivien Greatorex, experta en l’escriptor i professora de llengua anglesa. Aquest acte s’emmarca en el programa 2016 d’Univers Literari dedicat enguany a Charles Dickens. L’acte es durà a terme a les 19.30 hores.

Charles Dickens, autor de novel·les i contes tan coneguts com, per exemple: Oliver Twist,  Cançó de Nadal i Grans Esperances. Va viure en el millor i el pitjor dels temps de l’Anglaterra Victoriana. A través de la seva destresa al dibuixar personatges –els seus herois i els seus dolents– va tenyir l’idea que guardem d’aquells dies i  l’ imatge ha quedat fins els nostres temps. Però realment era com l’entenem? Per què encara el considerem un dels més grans escriptors de la seva època? Veniu a la xerrada conduïda per Vivien Greatorex per descobrir-lo.

Charles Dickens, author of Oliver, A Christmas Carol, and Great Expectations,  lived in the best and the worst of times.

Through his wonderful characterisation, his heroes and villains, and his dramatic stories, he painted a picture of Victorian England that has coloured everyone’s imagination of the period to this day.  So is he all he is made out to be?

Why do we still consider him to be one of the greatest writers of his age? Come the talk at Linguae and find out.

Vivien Greatorex és professora de llengua anglesa al Servei de Llengües de la Universitat de Girona. Va estudiar literatura anglesa i filosofia a la Universitat de Reading a Anglaterra.