Proposa’ns !

Linguae és un espai social i multicultural per a persones que comparteixen l’interès per la pràctica dels idiomes i les diferents cultures. Estem oberts a que ens proposeu aquelles activitats i tallers que us agradaria que organitzéssim amb aquest propòsit.

Voleu crear un club de viatgers? voleu aprendre a cuinar en anglès? Un tast de vins en francès? Un contacontes en alemany?

Deixa’ns la teva idea

Nom i cognoms (obligatori)

Telèfon d’ús habitual (obligatori)

El teu email

Si ets una escola/ o una empresa, especifica el nom del centre

La teva proposta (obligatori)

En quin idioma (obligatori)

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.