Nosaltres

Som un equip de professionals amb més de deu anys d’experiència en el món editorial i llibreter. Estem especialitzats en llengües modernes i en la dinamització cultural aplicada a la pràctica dels idiomes.

Posem al teu abast un fons permanent de llibres (novel·la, poesia, teatre, llibre infantil, ciència, cinema, clàssics, viatges, fotografia, gastronomia, etc.) en diferents llengües i un ampli ventall de jocs didàctics i activitats per practicar idiomes a través de l’art i la cultura; disposem de l’última tecnologia en sistemes documentals i bibliogràfics i d’un espai acollidor, amb l’equipament audiovisual i tècnic adients per al bon desenvolupament dels tallers que organitzem.

Linguae és el lloc ideal per trobar el llibre que busques, compartir el plaer de llegir, conèixer persones i practicar llengües.

El 17 de desembre de 2016 vam celebrar el primer aniversari de la llibreria

Com ho fem?

contornAmb creativitat: fomentem el desenvolupament del coneixement de forma innovadora i activa per mitjà de la experiència i el pensament creatiu.
contornAmb qualitat de servei i proximitat: revisem i actualitzem la nostra feina i serveis. Us atenem de forma propera i segons els vostres interessos i necessitats. Escoltem les vostres propostes.
contornAmb mentalitat oberta: Linguae és un lloc de trobada amb l’objectiu d’articular experiències i coneixements, compartir i establir relacions socials.