Aprèn anglès o francès i diverteix-te!

La llibreria LINGUAE organitza un casal d’estiu per aprendre anglès o francès de manera divertida i engrescadora. Mitjançant la curiositat natural dels infants, introduïm l’anglès o el francès a través de diferents activitats com ara: activitats de cuina, manualitats, jocs de taula, contes i cançons i, aprofitant la nostra ubicació, jocs i activitats d’aigua al parc. Pretenem generar un ambient recreatiu que promogui la participació i l’aprenentatge de l’idioma a través d’activitats divertides i enriquidores. Les activitats es realitzaran a la llibreria i es desenvoluparan en setmanes temàtiques. Els participants estaran dividits en grups d’edats.

Places limitades. Reserva ja!!!

 

A QUI VA DIRIGIT

Per a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys

Tallers de cuina, jocs d’aigua, activitats a l’aire lliure, contes…

Grups reduïts d’entre 6 i 8 alumnes !

 

QUAN TINDRÀ LLOC

Els matins de 9 a 13 h

Setmana 1: del 3 al 7 de juliol de 2023

Setmana 2: del 10 al 14 de juliol de 2023

 

QUÈ CAL PORTAR AL CASAL

Esmorzar, ampolla d’aigua, gorra i calçat còmode!

 

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:

S’hauran de formalitzar les inscripcions a la llibreria, lliurant la documentació i abonant la totalitat de l’import o bé el 50%. En aquest últim cas, haureu d’abonar el 50% restant el primer dia d’activitats. La data límit de la inscripció serà el 31 de maig. Fora d’aquest termini, consulteu-nos. Ens trobareu al Cr. Migdia 77 (Girona).

Llibreria LINGUAE · Llibres, idiomes & activitats · Cr. Migdia, 77, baixos · 17003 Girona · Tel.  972 483 640 · Whatsapp 621 397 485 · Email info@linguae.cat

Fulletó Summer Camp