Project Description

Activitat de Mindfulness per nens i nenes… en anglès!

Un espai on els teus fills aprenen a relaxar-se, a gestionar les seves emocions, a prendre consciència d’ells mateixos, tot això de forma divertida i en anglès!

Practicarem la meditació i la plena consciència en l’aquí i ara, tot parlant en anglès.
Les classes es compondran per una part teòrica (understanding), una meditació guiada o un joc (listening) i un compartir en grup l’experiència viscuda (speaking).

Nivell: Es recomana tenir coneixements bàsics d’anglès

Per a nens i nenes de 7 a 12 anys i apte per a tots els nivells.

Activitat puntual: consulteu la nostra agenda!

I si sou un grup d’amics o familiars i voleu que organitzem l’activitat especialment per a vosaltres, contacteu-nos i en parlem.

Aquesta activitat es basa en el llibre:
Planting Seeds – Practicing Mindfulness with Children, Thich Nhat Hanh and the Plum Village Community i en altres relacionats.

Plantig Seeds

Nom (*)

Mail (*)

Activitat

Dies

Missatge

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.