Project Description

Healthy cooking in English · Cuina saludable en anglès

Practiquem l’anglès mentre cuinem!

T’agrada cuinar? A la Llibreria Linguae pots aprendre a cuinar i alhora practicar l’anglès, amb les sessions de cuina amb xefs i cuineres nadiues. Tots i totes amb les mans a la massa per aprendre experimentant i passant-ho bé.

Aquesta és una edició especial, per aprendre a cuinar menjars saludables i deliciosos. T’hi apuntes?

Per a tots els nivells.

Activitat puntual: consulteu la nostra agenda!

I si sou un grup d’amics o familiars i voleu que organitzem l’activitat especialment per a vosaltres, contacteu-nos i en parlem.

Nom (*)

Mail (*)

Activitat

Dies

Missatge

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.