Project Description

English book club · Club de lectura en anglès

Per gaudir dels bons llibres

En aquesta activitat es presenta cada mes un llibre nou juntament amb la possibilitat de reunir-se i debatre en un context guiat en anglès. Cada mes un llibre diferent, triat especialment per introduir als lectors un nou autor. Durant la sessió s’ofereix una introducció al llibre, els seus temes, els antecedents de l’autor i el context en què va ser escrit, i després cada persona expressa la seva opinió i es discuteixen les idees principals amb l’ajuda del professor. Cal portar el llibre.

A partir de nivell intermedi.

ACTIVITAT GRATUÏTA: només cal comprar el llibre a la llibreria o a la botiga en línia.

Moderadora: Abby Jones.

 

Properes activitats i llibres per llegir:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Dimecres 9 de febrer de 2022, de 19:45 a 20:45 h, club de lectura en col·laboració amb l’Escola Oficial d’Idiomes de Girona. La sessió es realitzarà al Centre d’Autoaprenentatge i Mediateca de l’EOI (Cr. Josep Viader i Moliner, 16, Girona), i es comentarà el llibre Normal People, de Sally Rooney

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Dimecres 4 de maig de 2022, de 19:45 a 20:45 h, club de lectura en col·laboració amb l’Escola Oficial d’Idiomes de Girona. La sessió es realitzarà al Centre d’Autoaprenentatge i Mediateca de l’EOI (Cr. Josep Viader i Moliner, 16, Girona), i es comentarà el llibre Braised Pork, d’An Yu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Dimecres 25 de maig de 2022, de 20:00 a 21:00 h, amb el llibre Paradise, d’Abdulrazak Gurnah (Premi Nobel de Literatura 2021)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nom (*)

Mail (*)

Activitat

Dies

Missatge

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.