Project Description

Storytelling in English

Els contes són part fonamental de la nostra infantesa. Tots els nens adoren els contes i les històries amb els seus diferents escenaris i personatges.

L’activitat de Storytelling és com començar un viatge a dins d’un conte, allunyar-se del tot de la realitat per creuar personatges imaginaris.

Els beneficis del Storytelling són molts. Els nens i nenes que estan acostumats a escoltar contes tenen un vocabulari més ampli, desenvolupen més ràpidament les seves capacitats d’interacció. I també son més curiosos.

Per a nens i nenes de 3 a 9 anys i apte per a tots els nivells.
Els nens i nenes de 3 a 5 anys han de venir acompanyats per un adult.

Activitat puntual: consulteu la nostra agenda!

I si sou un grup d’amics o familiars i voleu que organitzem l’activitat especialment per a vosaltres, contacteu-nos i en parlem.

Nom (*)

Mail (*)

Activitat

Dies

Missatge

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.