Project Description

Storytelling & Little Craft Box

Aquest és un taller especial pels nens i nenes, per celebrar el final de l’hivern i l’arribada de la primavera amb tota la seva esplendor. Farem activitats de contacontes (Storytelling) i de manualitats (Little Craft Box), tot parlant en anglès!

Per a nens i nenes de 3 a 11 anys i apte per a tots els nivells.
Els nens i nenes de 3 a 5 anys han de venir acompanyats per un adult.

Activitat puntual: consulteu la nostra agenda!

I si sou un grup d’amics o familiars i voleu que organitzem l’activitat especialment per a vosaltres, contacteu-nos i en parlem.

Nom (*)

Mail (*)

Activitat

Dies

Missatge

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.