Project Description

Mindfulness in english · Mindfulness en anglès

Un espai de meditació i presa de consciència. Un espai on relaxar-se, escoltar-se, compartir el que sentim… i tot això en anglès! Acompanyats per una professora formada en anglès i en Mindfulness.

Practicarem la meditació i la plena consciència en l’aquí i ara, tot parlant en anglès.
Les classes es compondran per una part teòrica (understanding), una meditació guiada (listening) i un compartir en grup l’experiència viscuda (speaking).

ACTIVITAT ONLINE

Nivell: Es recomana tenir coneixements bàsics d’anglès

Quan? Dissabte 18 d’abril

A quina hora? De 10.30h a 12.00h.

Quant? 15€

Nom (*)

Mail (*)

Activitat

Dies

Missatge

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.