Project Description

Français pour enfants · Francès per a infants

Classe de francès per a nens i nenes que ja tenen un coneixement de la llengua. Per practicar l’idioma en grup i en un ambient agradable. La conversa és la protagonista, amb el suport d’un professor francès nadiu.

Treballarem la pronúncia, la comprensió oral i la producció oral principalment, però també tocarem els temes corresponents de gramàtica i vocabulari. Escoltarem música, jugarem i realitzarem moltes manualitats, petites receptes, coreografies i activitats molt divertides. Tot això en francès!

D2/K1/K1 1/2 = de 5 a 10 anys
Tots els dilluns de 17.00h a 18.00h

K1 1/2 /K2 = de 8 a 12 anys (amb nocions de francès)
Tots els dijous de 18.00h a 19.00h

D2/K1 = de 5 a 8 anys
Tots els divendres de 18.00h a 19.00h

Nom (*)

Mail (*)

Activitat

Dies

Missatge

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.