Project Description

Français pour Ados · Francès per a adolescents

Aquest curs de francès per a adolescents es dirigeix a tots els que vulguin aprendre i millorar el francès en edat escolar.

Si voleu aprendre el francès de manera distesa, divertida i alternativa, mitjançant l’actualitat, la música i la cultura: us esperem a Linguae.

Amb l’ajuda d’un professor/a qualificat/da, també podreu millorar la pronúncia i la gramàtica, i conèixer la cultura del món francòfon.

T1/T2 = De 13 a 16 anys

Si estàs interessat en aquest curs, contacta’ns enviant un email a info@linguae.cat

 

Nom (*)

Mail (*)

Activitat

Dies

Missatge

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.