Project Description

English for teens · Anglès per a adolescents

Les classes tindran com a objectiu la fluïdesa oral i l’aprenentatge de la gramàtica de l’anglès a través del anglès parlat.

Això es farà mitjançant la realització d’activitats dinàmiques relacionades amb un tema de gramàtica i amb temes interessants pels adolescents.

Totes les activitats seran dinàmiques i  de comprensió oral, basant-se també en l’escolta. No es requeriran ni bolígrafs ni llibres ja que l’enfocament  serà parlar l’anglès. I donar l’oportunitat i la confiança per permetre que els estudiants aprenguin d’una manera més fàcil i més divertida.

El propòsit de la classe és que els/les estudiants/tes es comuniquin constantment i s’expressin en anglès.

T1 = de 13 a 15 anys.
T2= de 16 a 18 anys.

T1
Tots els dimarts i divendres de 16.00 a 17.30h.
Tots els dijous de 16.00h a 17.00h.

T2
Tots els dimecres de 16.00h a 17.30h

Preu: 54€ per un’hora i mitja a la setmana

Activitat presencial amb possibilitat de fer grups ONLINE

Nom (*)

Mail (*)

Activitat

Dies

Missatge

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.