Project Description

Cuisine Française · Cuina en francès

T’agrada cuinar? A la Llibreria Linguae pots aprendre a cuinar i alhora millorar el teu francès amb les sessions de cuina en francès amb el xef André Bonnaure! Preparem les receptes suggerides pel mestre i després les tastem, entre amics, al voltant d’una bona taula i d’un bon vi. La conversa continua …

Aquesta vegada, tastarem:
Divendres a concretar
Per a tots els nivells.

Preu: 30 euros per sessió
DESCOMPTE: 25€ si t’inscrius fins una setmana abans

Nom (*)

Mail (*)

Activitat

Dies

Missatge

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.