Project Description

Cuisine française · Cuina francesa

T’agrada cuinar? a la Llibreria Linguae pots aprendre a cuinar i alhora millorar el teu francès amb les sessions de cuina en francès amb el xef André Bonnaure! Preparem la recepta suggerida pel mestre i després la tastem, entre amics, al voltant d’una bona taula i d’un bon vi. La conversa continua …

Sessions adequades per a tots els nivell de l’idioma.

Sessions

Divendres 21/06/2019 de 19 a 21 hores ·

Grups reduïts. Bon Appetit!

Preu: 30 euros per sessió

Nom (*)

Mail (*)

Activitat

Dies

Missatge

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.