Project Description

Caminada plurilingüe · Activitats al aire lliure

Vine a practicar l’anglès, l’alemany, el francès, l’italià, el portuguès i el xinès a l’aire lliure: apunta’t a la nostra caminada plurilingüe!

Una caminada pels entorns naturals de Girona guiada per diversos professors nadius. L’objectiu és gaudir de la natura i alhora posar en pràctica els idiomes. Una manera diferent, divertida i saludable de practicar l’anglès, l’alemany, el francès, l’italià, el portuguès i el xinès.

Què fem?
Ens trobem al pàrquing del supermercat Lidl de la Avinguda Josep Tarradellas i Joan 9-11 a les 11.00 hores

  • Breu explicació de la ruta.
  • Caminada guiada durant un parell d’hores, tornant al punt de partida.
  • Visita als horts de Santa Eugènia i a les deveses

Per a tots els nivells.

Propera caminada: Diumenge 20 d’octubre.

Activitat gratuita.

Nom (*)

Mail (*)

Activitat

Dies

Missatge

Consento lliurement i amb informació suficient al lliurament i tractament de les meves dades personals, amb la finalitat de rebre newletters i altres comunicacions que poguessin ésser del meu interès.

IMPORTANT: si no marqueu la casella de consentiment, no podrem mantenir-vos informats de les nostres activitats ni oferir-vos informació sobre els nostres llibres, productes i serveis.

De la mateixa manera, si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les vostres dades, podeu adreçar-vos per escrit a la Llibreria Linguae a l'adreça C/ Migdia, 77 baixos, 17003 Girona o mitjançant correu electrònic al compte info@linguae.cat.