La Llibreria Linguae s’adhereix a la campanya ‘Fas 6 anys. Tria un llibre’ que vol estimular els hàbits de lectura dels infants de 6 anys. Té com a objectius que els nens i les nenes descobreixin les llibreries amb un adult, que se sentin motivats per començar a crear la seva pròpia biblioteca i que aprenguin a donar valor al llibre.

Si els vostres fills aquest 2016 han fet o faran 6 anys, rebran a casa (allà on estiguin empadronats) una carta personalitzada que els convidarà a anar a la llibreria més propera (sempre agremiada al Gremi de Llibreters de Catalunya). Allà podran bescanviar la targeta pel llibre infantil que més els agradi, en qualsevol idioma, i per un import de fins a 13€. En cas que l’import del llibre sigui superior, la diferència haurà de ser abonada per l’adult que l’acompanyi. En cas contrari, és a dir, que el llibre tingui un preu inferior als 13 euros, la llibreria no abonarà la diferència. Cal que tingueu en compte també, que només es pot comprar un llibre per cupó.

La campanya dura fins els 30 de novembre del 2016. Per tant, la targeta podrà ser bescanviada fins aquesta data a la nostra llibreria. Recordeu, a la Llibreria Linguae els llibres són en idiomes.

‘Fas 6 anys. Tria un llibre’ és una iniciativa impulsada pel Departament de Cultura en col•laboració amb el Gremi de Llibreters i el Gremi d’Editors de Catalunya i compta també amb la col•laboració de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), l’IDESCAT i els Departaments de Presidència i Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Si teniu cap dubte no dubteu en contactar-nos. També ens podeu fer reserves.