L’Italià, un idioma estimat per la passió que transmet la seva tonalitat, suscita molt  d’interès entre els nostres alumnes. Aquest any, les nostres classes d’Italià per a principiants i Dialoghi all’italiana estan sent un èxit!

Italià per principianti és un curs d’Italià per a adults de nivell principiant. L’objectiu del curs és aprendre les nocions bàsiques de la llengua italiana per a persones que no l’han estudiat mai o que en tenen poca noció.

Dialoghi all’italiana és un curs d’italià per a adults de nivell intermedi. L’objectiu del curs és gaudir del plaer de conversar en italià coneixent la cultura del país. Aprendre en italià tot allò que es necessita saber per a poder defensar-se davant de qualsevol situació.

Les sessions son conduïdes per una professora nadiua que transmet el seu idioma amb amabilitat i creativitat, el que transforma les classes en un passatemps molt entretingut i a la vegada molt efectiu per a l’aprenentatge de l’idioma.

Les classes per a principiants es fan tots els dimecres de 18.00 a 19.00h i les de nivell intermedi es fan tots els dilluns de 20.00 a 21.00h, a Linguae.

Ambdues tenen una mensualitat de 43€. També hi ha la possibilitat de participar online.

Si t’animes, afanya’t, que quasi no queden places!

Grup reduït · Per a més informació i inscripcions, contacta’ns: Tel.: 972 483 640 · Whatsapp: 622 371 194 · Email: info@linguae.cat